Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

 


Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020, στις 11:00. Σύμφωνα με οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας (Φ1/115739/ΓΔ4) ο καθιερωμένος Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του σχολείου όπου θα παρίστανται μόνο αντιπροσωπεία μαθητών και εκπαιδευτικών. Οι υπόλοιποι μαθητές θα βρίσκονται έξω από τις σχολικές αίθουσες μαζί με τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι απαραίτητη από όλα τα παιδιά λόγω και του ότι τα Χανιά βρίσκονται σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων. Μετά το πέρας της τελετής ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες του σχολείου μας για τον αγιασμό των μαθητών.

Μετά από νέα εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας που στάλθηκε σήμερα Παρασκευή 11-9-2020, στις 12:55 (Φ7/ 119778/Δ1)
Σας ενημερώνουμε ότι η προσέλευση των μαθητών θα γίνει στις 8:15 και η αποχώρησή τους μετά το πέρας του αγιασμού 11:45-12:00.
Για την προσέλευση και την αποχώρηση θα είναι ανοιχτές δύο είσοδοι.
1) Η νοτιοανατολική είσοδος που είναι πίσω από το νέο κτήριο.
2) Η ανατολική κεντρική είσοδος που είναι μπροστά στο παλιό κτήριο.
Την ίδια μέρα θα γίνει και η διανομή των βιβλίων. Εντός του χώρου του σχολείου δεν επιτρέπεται η παρουσία γονέων. Η μετακίνηση των μαθητών τη μέρα αυτή θα γίνει με ευθύνη των γονέων, δεν θα υπάρχει λεωφορείο.

 Οι γονείς των μαθητών της Α΄ τάξης θα έρθουν με τα παιδιά τους στις 8:30, για να αποφύγουμε το συνωστισμό, και για να γίνει ενημέρωση από τις δασκάλες των τάξεων. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι απαραίτητη.

                                                                                                             

                                                                      Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος

                                                                        Διδασκόντων του Σχολείου