Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

 

Αποχαιρετιστήρια  Επιστολή  της  Πρώην Δ/ντριας Δ.Σ. ΠΑΖΙΝΟΥ  Νεκταρίας Καβρουλάκη

10/08/2020

 

Επιλέχθηκα στην θέση Δ/ντριας του Δ.Σ. Παζινού τον Αύγουστο του 2017 και τον Αύγουστο του 2020 επιλέχθηκε η απόσπασή μου στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Αγωγής. Στις ζωές των ανθρώπων όταν κλείνει ένας «κύκλος» ανοίγει ένας άλλος…

Θεωρώ ότι τα 3 χρόνια συνεργασίας με τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, τον Σύλλογο Γονέων ,αλλά, κυρίως με τους ΜΑΘΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ του σχολείου, ήταν δημιουργικά, γόνιμα και εποικοδομητικά για  το μέλλον των μαθητών-τριών μας, προσδίδοντας έναν «αέρα» διαφάνειας, εξωστρέφειας και καινοτομίας στην λειτουργία του σχολείου, γενικά ένα ΑΝΟΙΓΜΑ του σχολείου προς την σχολική κοινότητα και την τοπική κοινωνία.

Μέσα στον Ιούλιο 2020 βάφτηκαν εξωτερικά και εσωτερικά σχεδόν όλα τα κτίρια του σχολείου και ανακαινίστηκαν οι τουαλέτες των αγοριών. Επομένως, μέσα στον Αύγουστο θα «παραδοθεί» το σχολείο στον νέο Διευθυντή του σχολείου, κ. Χατζηϊωάννου Νικόλαο, δάσκαλο και πρώην υποδιευθυντή δημοτικών σχολείων.

Εύχομαι σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας να έχετε μια δημιουργική σχολική χρονιά 2020-21 γεμάτη επιτυχίες και όσο το δυνατόν με λιγότερους ιούς!!!

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ.