Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

 

Αγαπητοί γονείς επειδή δημιουργήθηκαν ορισμένα προβλήματα κατά τη μεταφορά των μαθητών με τα λεωφορεία, σας παρακαλούμε να εφαρμόσετε το εξής.

Οι γονείς, ιδιαίτερα των μαθητών που μεταφέρονται για πρώτη φορά, πρέπει το πρωί που γίνονται τα δρομολόγια να περιμένουν στις στάσεις για μιλήσουν με τις συνοδούς των λεωφορείων, να δουν οι συνοδοί τα παιδιά και να σημειώσουν στις καταστάσεις που έχουν, ποια παιδιά θα μεταφέρουν και που. Αυτό πρέπει να το κάνουν ιδιαίτερα οι γονείς που μεταφέρουν τα παιδιά τους με δικό τους μέσο το πρωί και το μεσημέρι χρησιμοποιούν τα λεωφορεία. Κανένας μαθητής δεν φεύγει με λεωφορείο αν δεν γνωρίζουν οι συνοδοί πού θα το μεταφέρουν (σε τέτοια περίπτωση ενημερώνουμε τους γονείς).

Τα παιδιά παραμένουν μέσα στο χώρο του σχολείου μέχρι να έρθει να τα πάρει το λεωφορείο ή οι γονείς τους, να ξέρετε ότι σε κανένα παιδί δεν επιτρέπουμε να βγει μόνο του από το χώρο του σχολείου. Επειδή έχει συμβεί στο παρελθόν, πάνω στο παιχνίδι να χάσει κάποιο παιδί το λεωφορείο, μόλις γίνει αντιληπτό ενημερώνουμε αμέσως τους γονείς να έρθουν να το πάρουν. Να ξέρετε όμως σε κάθε περίπτωση ότι αν το παιδί δεν είναι στο λεωφορείο θα βρίσκεται ασφαλές στο χώρο του σχολείου με τον εκπαιδευτικό που εφημερεύει, οπότε πρέπει να επικοινωνήσετε με το σχολείο. Για να επιτρέψουμε σε κάποιο μαθητή/τρια να φύγει από το σχολείο μόνο του πρέπει  οι γονείς να το ζητήσουν με Υπεύθυνη Δήλωση.

Επίσης σε κάθε περίπτωση που πρέπει κάποιος γονιός να πάρει το παιδί του νωρίτερα από την ώρα αποχώρησης θα πρέπει να υπογράψει Υπεύθυνη Δήλωση στο γραφείο του Διευθυντή. Σε περίπτωση που είναι προγραμματισμένη απουσία (επίσκεψη σε γιατρό) μπορείτε να στέλνετε και e-mail. Η αποχώρηση αυτή πρέπει να γίνεται σε ώρα διαλειμμάτων και όχι μαθήματος.

e-mail   του σχολείου:  dimpazichan@sch.gr

τηλέφωνο σχολείου: 2821063500

 

Σας παρακαλώ να παρακολουθείτε το BLOG  του σχολείου για την ενημέρωσή σας.

 

                                                                                           Ο Διευθυντής  του Σχολείου

                                                                                               Νικόλαος Χατζηιωάννου