Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024 - ΑΓΙΑΣΜΟΣ

 

Αγαπητοί γονείς

Αγιασμός: Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός, για την έναρξη των μαθημάτων του Σχολικού Έτους 2023-2024, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023, στις 09:00.

Μεταφορά μαθητών: Την ημέρα του Αγιασμού η μετακίνηση των μαθητών (άφιξη και αναχώρηση) θα γίνει με ευθύνη των γονέων, δεν θα υπάρχουν λεωφορεία. Μετά το τέλος του Αγιασμού οι μαθητές θα αποχωρήσουν, δεν θα μπούνε στις αίθουσες, τα βιβλία θα δοθούν την Τρίτη. 

Από την Τρίτη θα ξεκινήσει και η μεταφορά των μαθητών με τα λεωφορεία. Οι γονείς των μαθητών που θα μεταφέρονται για πρώτη φορά με τα λεωφορεία θα μπορούν να πάρουν πληροφορίες για τα δρομολόγια από την υπεύθυνη, την  κ. Ελένη που είναι και οδηγός, το πρωί κατά την άφιξη ή το μεσημέρι κατά την αναχώρηση των λεωφορείων.

Λειτουργία του Σχολείου: Η έναρξη των μαθημάτων γίνεται από την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 8:15. Η λήξη των μαθημάτων και η αναχώρηση των μαθητών θα ανακοινωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο επειδή αναμένουμε μέχρι την Παρασκευή να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευτικών για να λειτουργήσει το σχολείο μας. Το Ολοήμερο Σχολείο δεν θα λειτουργήσει την πρώτη εβδομάδα.

Σας παρακαλώ να παρακολουθείτε το BLOG  του σχολείου για την ενημέρωσή σας.

 

                                                                                            Ο Διευθυντής

                                                                      και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου