Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Προβολή μαθητικού ντοκιμαντέρ

 To Δημοτικό Σχολείο Παζινού σας προσκαλεί στο Πνευματικό Κέντρο , στις 22 / 10/ 2021 και ώρα 18:00 στην προβολή του μαθητικού μας ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων. Η προβολή της ταινίας είναι ΔΩΡΕΑΝ.

47 χρόνια μετά την εισβολή στην Κύπρο το Δ. Σ. Παζινού , σε συνεργασία με το Δ. Σ. Δερύνειας Β , ανακαλύπτουν την ιστορία της τουρκικής εισβολής στην Αμμόχωστο. Τα δύο σχολεία συγκρότησαν κινηματογραφικές ομάδες με μαθητές της ΣΤ τάξης. Στη συνέχεια ξεκίνησαν μια σειρά από διαδικτυακές κοινές συναντήσεις και παράλληλα οργανώθηκε το πιο σύνθετο κομμάτι αυτής της δράσης, η μετάβαση της ομάδας του σχολείου στην Δερύνεια για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων, μια υπόσχεση που είχε δοθεί από την αρχή της χρονιάς και στις δυο ομάδες, με την συμβολή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, το οποίο πραγματοποιήθηκε μέσα σε έντονο συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα και δημιουργήθηκαν αξέχαστες και συγκλονιστικές εμπειρίες για όλους.

Μέρος αυτής της εμπειρίας θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας, σας περιμένουμε!!

Η προσέλευση των ατόμων γίνεται με πιστοποιητικό εμβολιασμού, πιστοποιητικό νόσησης ή με rapid test και η είσοδος δηλώνεται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στον παρακάτω σύνδεσμο www.chaniafilmfestival.com

(Μόλις πατήσετε το λινκ σας καθοδηγεί η πλατφόρμα για έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου για την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ με τίτλο" Ξετυλίγοντας το κουβάρι ".

Επειδή η ώρα έναρξης είναι αυστηρά στις 18:00 , η προσέλευση των ατόμων παρακαλείται να έχει γίνει το αργότερο μέχρι 17:45 , Θα τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας και πρόληψης ενάντια στον COVID -19. Για οποιεσδήποτε τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις απευθυνθείτε στην υπεύθυνη εκπαιδευτικό.

 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ