Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού

Για 4η συνεχόμενη χρονιά το σχολείο μας γιόρτασε την Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού αντικαθιστώντας τα μαθήματα με δράσεις και αθλητικές δραστηριότητες.
Με το σύνθημα 《Αθλούμαι -ΧαράΖΩ το μέλλον》οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις και δρατηριότητες καθώς και την ευκαιρία να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.
Οι μαθητές των Δ' ,Ε' και Στ' τάξεων ύστερα από πεζοπορία επισκέφτηκαν το γήπεδο του Πανακρωτηριακού και με την καθοδήγηση του Τεχνικού Διευθυντή των ακαδημιών Βασίλη Παπαδάκη, την επίβλεψη του γυμναστή Στέφανου Βασιλομιχελάκη και τη βοήθεια του φροντιστή Αλέκου Γεωργαλάκη πήραν μέρος σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια στα οποία αγόρια κορίτσια έπαιξαν, διασκέδασαν και αθλήθηκαν μέσα σε κλίμα φιλίας και ευγενούς άμιλλας.
Οι μαθητές των Α', Β' και Γ' τάξεων ασχολήθηκαν με αθλητικές δραστηριότητες και παιχνίδια στην αυλή του σχολείου, συζήτησαν με τους δασκάλους τους για τη σημασία της κίνησης στην ζωή μας, παρακολούθησαν σχετικά βίντεο και έκαναν κατασκευές.