Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Τρισδιάστατη απεικόνιση του σχολείου μας σε πραγματικές διαστάσειςΜε Τρισδιάστατη απεικόνιση του Σχολείου μας σε πραγματικές διαστάσεις θα συμμτέχουν οι μαθητές της Ε΄-Στ΄στο 6ο μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας.  Το Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας  αποτελεί μια πρωτοβουλία ανάδειξης μαθητικών έργων που έχουν δημιουργηθεί στο πλαίσιο των μαθημάτων Πληροφορικής ή διαθεματικών έργων projects με τη χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.
Πραγματοποιείται από το 2013 με μεγάλη επιτυχία σε πανελλήνιο επίπεδο σε 17 διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Το 6ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας θα διεξαχθεί παράλληλα σε 17 πόλεις: Άγιο Νικόλαο Κρήτης, Αγρίνιο, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Κομοτηνή, Λάρισα, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πύργο Ηλείας, Ρόδο, Τρίκαλα, Φλώρινα, Χανιά και Χίο την Τετάρτη 6, Πέμπτη 07, την Παρασκευή 08 και το Σάββατο 09 Απριλίου.
Το σχολείο μας θα συμμετέχει με ψηφιακό έργο μαθητών της Ε΄-Στ΄ τάξης την Παρασκευή 8 Απριλίου  2016 με υπεύθυνο τον εκπαιδευτικό Πληροφορικής κ. Δαμιανάκη Αντώνη