Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

 

Αγαπητοί γονείς

Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή όσον αφορά την πρωινή προσέλευση των μαθητών. Δυστυχώς μερικοί γονείς δεν υπακούν στις οδηγίες της Σχολικής Τροχονόμου. Η Σχολική Τροχονόμος είναι εκεί για να προστατεύει τα παιδιά σας, αν δεν υπακούτε στις οδηγίες της είναι σαν να βάζετε σε κίνδυνο τα δικά σας παιδιά και τα παιδιά των άλλων συμπολιτών σας.

Μπροστά στην είσοδο του σχολείου δεν πρέπει να σταματά κανένα αυτοκίνητο ώστε να διευκολύνεται η είσοδος των παιδιών σας. Θα σταματάτε το αυτοκίνητό σας πιο μακριά από την πόρτα, θα οδηγείτε το παιδί σας στην διάβαση ώστε να το παραλάβει η Σχολική τροχονόμος και να το περάσει απέναντι. Όταν πάλι είναι να φύγετε με το αυτοκίνητό σας, πρέπει να περιμένετε το σήμα της Σχολικής Τροχονόμου για να περάσετε, δεν θα αργήσετε στη δουλειά σας με το  να  περιμένετε μισό ή ένα λεπτό, δεν είναι τόσος πολύς ο χρόνος, αντίθετα με αυτό τον τρόπο θα μηδενίσουμε την περίπτωση ατυχήματος.

Σας ευχαριστώ

 

Μια σημείωση ακόμη, όταν είναι να φέρετε στο σχολείο κάτι που ξέχασαν τα παιδιά σας (φαγητό, τετράδια, γυαλιά κλπ), σας παρακαλώ να τα φέρνετε στο διάλειμμα 9:40 - 10:00 όπου όλα τα παιδιά είναι έξω, τις υπόλοιπες ώρες δεν είναι πάντα εύκολο να βρεθεί κάποιος να τα παραλάβει από την είσοδο.

 

                                                                Ο Διευθυντής

                                                      και ο Σύλλογος Διδασκόντων