Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Ολοήμερο σχολείο - Μεταφορά μαθητών

 Αγαπητοί γονείς

 ·         Σας στέλνουμε τις αιτήσεις για το Ολοήμερο Σχολείο που αφορά το Σχολικό Έτος 2021-2022. Οι αιτήσεις αφορούν όσους το είχαν δηλώσει προφορικά στους/στις δασκάλους/λες  των παιδιών τους τον Απρίλιο. Δεν απαιτούνται δικαιολογητικά από την εργασία των γονέων.

Καμιά αίτηση για το Ολοήμερο δεν θα γίνει δεκτή το Σεπτέμβριο και ο λόγος είναι ότι το σχολείο μας υποβάλλει τον αριθμό των μαθητών του Ολοήμερου, άρα και των τμημάτων που σχηματίζονται, τον Ιούνιο στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ώστε μέσα στο καλοκαίρι να εγκριθούν οι θέσεις των εκπαιδευτικών  που απαιτούνται για την κάλυψη των ωρών του Ολοήμερου. Είναι σχεδόν αδύνατο να εγκριθούν μετά το Σεπτέμβριο νέες θέσεις για το ολοήμερο όταν ακόμη και οι προγραμματισμένες τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων και  Παράλληλης στήριξης γίνονται μέχρι και τα Χριστούγεννα. Σε περίπτωση μεγάλης ανάγκης την έγκριση την δίνει η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

 ·     Σας στέλνουμε επίσης τις αιτήσεις για τη μεταφορά των μαθητών με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Χανίων που αφορά το Σχολικό Έτος 2021-2022.

Σύμφωνα με την  απόφαση 50025 (ΦΕΚ Β’ 4217/26.09.2018), δικαίωμα μεταφοράς έχουν οι μαθητές του δημοτικού που κατοικούν σε απόσταση μεγαλύτερη από 1200μ. από το σχολείο. Εξαίρεση γίνεται αποκλειστικά σε περιπτώσεις που για εκπαιδευτικούς λόγους κρίνεται αναγκαία η μεταφορά μαθητή σε σχολείο εκτός της προβλεπόμενης χωροταξικής κατανομής.  

  

Οι αιτήσεις  υπάρχουν και στους παρακάτω  συνδέσμους  όπου μπορείτε να τις εκτυπώσετε και αφού τις συμπληρώσετε και υπογράψετε, να τις  σκανάρετε και να τις στείλετε στο e-mail του σχολείου. Για κάθε μαθητή θα συμπληρώνεται ξεχωριστή αίτηση.

Προθεσμία αιτήσεων μέχρι 31-5-2021

 Υπεύθυνη Δήλωση Μεταφοράς Μαθητών

Αίτηση για Ολοήμερο

 

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Νικόλαος Χατζηιωάννου