Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Σημαντικές ημερομηνίες Δεκεμβρίου



Αγαπητοί γονείς,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε   για τις ακόλουθες σημαντικές ημερομηνίες λίγο πριν τη λήξη του έτους :
Tη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι της Λέσχης Ανάγνωσης Ενηλίκων να προσέλθουν στην εναρκτήρια συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις   5.30 – 8.00 μ.μ στο   νέο κτίριο του σχολείου. Η πρόσκληση παραμένει ανοιχτή και σε όσους γονείς δε δήλωσαν  μέχρι τώρα συμμετοχή και επιθυμούν να προσέλθουν.
Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στις 11.45  θα  δοθεί στους γονείς η βαθμολογία τριμήνου. Παρακαλούμε εκτός από τους δασκάλους των τάξεων, να απευθύνεστε για ενημέρωση και στους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων που θα βρίσκονται στο σχολείο εκείνη την ημέρα, όταν βέβαια κρίνεται απαραίτητο. 
Τη Δευτέρα  21/12/2015 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου. Η γιορτή θα ξεκινήσει μετά τις 10.00  ώρα  με τη συμμετοχή όλων των μαθητών του σχολείου. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, παράλληλα, μια σειρά από δράσεις που έχουν ετοιμάσει οι μαθητές μαζί με τους εκπαιδευτικούς, όπως θεατρικά δρώμενα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ζωγραφιές. Επίσης θα λειτουργήσουν εργαστήρια ζαχαροπλαστικής με τη συνεργασία γονέων του σχολείου, εργαστήριο εικαστικών  και κατασκευής πήλινων παιχνιδιών και για τους μικρούς μας  μαθητές θα υπάρχει αφήγηση παραμυθιού από τον εκπαιδευτικό Θεατρικής Αγωγής .
Το χριστουγεννιάτικο παζάρι,  φέτος,  αναλαμβάνουν να οργανώσουν οι μαθητές της Ε΄ τάξης μαζί με τους δασκάλους τους μέσα από την επαναχρησιμοποίηση  παιχνιδιών. Για το σκοπό αυτό καλούνται οι γονείς όλων των τάξεων να βοηθήσουν στην οργάνωση της εκδήλωσης, αποστέλλοντας για την χριστουγεννιάτικο παζάρι  μόνο παλιά λούτρινα κουκλάκια, βιβλία και  παιχνίδια που δεν χρησιμοποιούνται πια από τα παιδιά τους μέχρι τη Τετάρτη 16/12/2015. Όλα τα παραπάνω  είναι απαραίτητο να είναι καθαρά, όπως και  τα παιχνίδια με τα βιβλία να βρίσκονται σε καλή κατάσταση  για να μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν από τα παιδιά. 
Στόχος  της εκδήλωσης είναι μετά από απόφαση των παιδιών να διατεθεί  κάποιο  συμβολικό ποσό στη Unicef  και  το υπόλοιπο ποσό στην οργάνωση της σχολικής μας βιβλιοθήκης. 
Τέλος, όσοι εθελοντές γονείς  από την Γ΄ τάξη επιθυμούν να συμμετέχουν και να συνεργαστούν με τις δασκάλες των αντίστοιχων τμημάτων για την οργάνωση και λειτουργία εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής, παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν μαζί τους στο τηλ. του σχολείου

Από τη διεύθυνση του σχολείου